این طرح، غیراسلامی و مغایر با اهداف اصلی شکل گیری انقلاب اسلامی در ایران مبنی بر حاکمیّت و حضور مردم در کلیه عرصه های اجتماعی و سیاسی بوده، و کاهش حاکمیّت اصل ولایت فقیه و ولیّ فقیه در مدیریّت کشور از اهداف پنهان این طرح می باشد.

روشن شدن حکمت توصیه امام خمینی به پرهیز از لیست انتخاباتی در دهه سوم و چهارم انقلاب

این طرح، غیراسلامی و مغایر با اهداف اصلی شکل گیری انقلاب اسلامی در ایران مبنی بر حاکمیّت و حضور مردم در کلیه عرصه های اجتماعی و سیاسی بوده، و کاهش حاکمیّت اصل ولایت فقیه و ولیّ فقیه در مدیریّت کشور از اهداف پنهان این طرح می باشد.

روشن شدن حکمت توصیه امام خمینی به پرهیز از لیست انتخاباتی در دهه سوم و چهارم انقلاب

حکمت اول:ایجاد انحصار در ریاست مجلس با آراء اعضای لیست حمایت شده 
حکمت دوم: تعیین ریاست مجلس قبل از تشکیل دوره جدید مجلس و ممانعت از حق قانونی نمایندگان غیرلیست در نامزدی برای ریاست مجلس
حکمت سوم : ایجاد کانون قدرت و ثروت و حاکمیّت
 حکمت چهارم : ایجاد کانون فشاردرتغییر یا تصویب قوانین موردنظر و مورد نیاز درحفظ کانون قدرت
حکمت پنجم : تلقی فرا قانونی برای خود و اعمال قانون برای سایر مسئولین

  و...

  نظر امام خمینی در ارائه لیست انتخاباتی برای هدایت مردم به سوی افراد اصلح:

"اگر این مجلس شورا آن طوری که ما بخواهیم ملی و اسلامی باشد، همه این مطبوعات اصلاح خواهد شد؛ همه این رادیو تلویزیون ها اصلاح خواهد شد؛ همه این ادارات تصفیه خواهد شد؛ یعنی ملّت باید تصفیه کند به وسیله اشخاصی که می فرستد."

"...ان شاءالله ما امیدواریم که لیستی در کار نباشد که یکی لیست بدهد و شما هم ملزم باشید، بله، لیست بدهد که هدایت کند ملت را به این که اینها افراد خوبی هستند."

                        (سخنرانی امام در جمع کارکنان روزنامه "جمهوری اسلامی"، 58/4/21،صحیفه امام، جلد 9، صفحه 54)/س2

حضرت امام(ره) می فرمایند؛ «احدی شرعاً نمی تواند به کسی کورکورانه و بدون تحقیق رأی بدهد و اگر در صلاحیت شخصی یا اشخاص تمام افراد و گروه ها نظر موافق داشتند، ولی رای دهنده تشخیص اش برخلاف همه آنها بود، تبعیت از آنها صحیح نیست و نزد خداوند مسئولیت دارد و اگر گروه یا اشخاص، صلاحیت فرد یا افرادی را تشخیص دادند و از این تایید برای رای دهنده اطمینان حاصل شد، می تواند به آنها رای دهد."

آیا لیست دهندگان در انتخابات؛ التزام عملی به امام خمینی و ولی فقیه دارند؟

آیا لیست دهندگان در سه دهه پیش بینی معمار کبیر انقلاب را محقّق نکرده اند؟

آیا (أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَرَی)؛«آیا نمی دانید که خدا می بیند؟»علق /۱۴

فیلتر حزبی مغایر با مفاد قانون اساسی و آزدای های مشروع مردم ایران در اسلام و قانون اساسی هست. کاری که اکثر نمایندگان مجلس شورا با پسوند اسلامی می کنند, حذف اسلامیّت از نظام هست.

چرا تفکر حزب سالاری در مجلس شورای اسلامی همچنان ادامه دارد و اساس انتخاب نماینده وابستگی به احزاب نانوشته و گروههای سیاسی شده است؟

اکثریّت مردم ایران, عضو هیچ حزب و گروه و دسته ای نبوده و نیستند, و در طول تاریخ فقط حاکمیّت مرجع دینی را پذیرفته اند.

در آسیب شناسی معضلات کشور، عامل اصلی در شکل گیری و تثبیت و تداوم انواع معضلات، وابستگی مدیران ارشد نظام جمهوری اسلامی به جریانات سیاسی و تمکین از رهبران پیدا و پنهان و جنگ قدرت و ثروت و مقام به ویژه جریان اصلاحات  متصل به دشمنان اسلام و ایران در دکان اصلاحات و اصولگرا بوده است.

کشور نیاز به مدیریّت جهادی و نماینده مجلسی همچون آیت الله مدرس دارد، که در دو دهه گذشته، مجلس شورای اسلامی به دلیل حاکمیّت شدید حزب بازی از انجام وظایف قانونی بازمانده و مشغول یارگیری حزبی و کسب امتیاز و... شده است.

چرا 84 نماینده مجلس شورای اسلامی زیر نامه تقدیر از سردار سلیمانی در شکست داعش را امضا نکردند، آیا از شکست داعش نارحت بود؟!