علل بی اعتنایی برخی از مردم به هشدارهای وزارت بهداشت
- استفاده عدّه زیادی از مردم در حال افزایش از طبّ اسلامی و نیز طبّ ایرانی درانواع بیماریها و نوع تغذیه و بهداشت به دلیل اطلاع از فجایع طبّ شیمیایی غربی در درمان بیماریها و نوع تغذیه و میزان و نیز مخالفت غیرعلمی و اصول مدیریّتی و وزارت بهداشت دولت اصلاحات با طبّ اسلامی و ایرانی
- بی اعتنایی وزارت بهداشت به نوع درمان بزرگان طبّ اسلامی و ایرانی و اصرار به درمان از طریق طبّ شیمیایی
- بی اعتمادی اکثریّت مردم به دولت 11 و 12 و نیز دوازده سال مجلس شورای اسلامی به دلیل حاکمیّت علی لاریجانی از رؤسای جریان اصلاحات متّصل به دشمن با عملکرد دشمن پسند و برخلاف خواست آحاد مردم ایران
- برخورد آمرانه و توهین به شعورمردم ایران و بی توجهّی به عظمت روحی ملّت ایران و شجاعت و مقاومت بی نظیر طی چهل سال و ترساندن!! از مرگ در اثر جنگ بیولوژیک دشمن با کمک نفوذ دشمن در مدیریّت کلان کشور
- خلف وعده های متعدّد بیش از شش سال حسن روحانی و عدم صداقت و شفافیّت لازم و کافی در بیش از دو دهه گذشته از سوی جریان اصلاحات متّصل به دشمن در مدیریّت های خرد و کلان و فاقد اعتباراجتماعی بین مردم
- عدم باورعمومی در پیدایش ویروس هوشمند کرونا دقیقا یک روز قبل از انتخابات مجلس یازدهم و اصرار و تأکید دولت اصلاحات متّصل به دشمن به عدم خروج مردم ازمنزل یعنی دعوت به عدم شرکت درانتخابات در کلّ کشور در حالی که فقط قم محلّ ویروس اعلام می شد!
- اعلام ورود ویروس کرونا به ایران با تلاش وافر صدا و سیما درایجاد هراس و وحشت عمومی با اعلام خبر دو فوتی در قم و الغاء مرگ قریب الوقوع اکثریّت درصورت حضور بیرون از منزل و اعلام مکرر تعمّدی شیوع ویروس از قم تا سه هفته! برخلاف واقع حتّی برخلاف اظهارنماینده صهیونیستی سازمان بهداشت جهانی!!!
- سالها جنگ وزارت بهداشت با طبّ اسلامی و طبّ ایرانی و سلب حقّ انتخاب از مردم درانتخاب نوع درمان خود و زورگویی به مردم در استفاده از طبّ شیمیایی غربی با قیّم مردم تلقی کردن خود!
- عدم اعتقاد و باور فهیم و بصیر و تیزبین و هوشیار و ولایتمداری مردم ایران از سوی جریان اصلاحات متّصل به دشمن و عدم محاسبه مردم در همه امور کشور و تصمیم های کلان
- یک بعدی بودن مدیریّت وزارت بهداشت و پرداختن محض به بعد پزشکی و عدم صلاحیّت وعدم پیوست تخصّصی مذهبی و روان شناسی اجتماعی و روان شناسی بالینی و اقتصادی و... و نادیده گرفتن آثارسوء روانی و اجتماعی اصرارهای مکرر به خانه نشینی و بستن مساجد و اماکن متبرّکه زیر100 نفر درکل حرم قم و مشهد و مسجد جمکران و مساجد، در حالی که ساخت فیلم ها با 700 نفر و... تعطیل نشده است!
پزشکان زدگی خط مشی گذاری عمومی
اگرچه موضوع ویروس کرونا، موضوعی در حوزه پزشکی است اما مدیریت و خط مشی گذاری در این باره، کار پزشکان نیست. ما هم قدردان رزمندگان فداکار پزشک و پرستار و نیروهای داوطلب مبارزه با ویروس کرونا هستیم اما از تصمیم دولتمردان هم سخت در عجبیم.
اینکه موضوع را فقط از منظر پزشکی ببینند یعنی الفبای خط مشی گذاری عمومی را هم نمی دانند.
تقریبا هیچ موضوع کلان و عمومی وجود ندارد که تک بعدی و تک رشته ای حل شود. موضوع اخیر نیز ازهمین دست است که علاوه بر جنبه های پزشکی، جنبه های اقتصادی، مدیریتی، فرهنگی و اجتماعی، روان شناختی، جامعه شناختی، رسانه ای، انتظامی و حتی امنیتی دارد.
سوال این است که ستاد مبارزه با کرونا مستقر در وزارت بهداشت، آیا توانایی و حتّی صلاحیّت ورود به این عرصه های متنوع را دارد؟
ثمره یک طرفه به میدان رفتن، همین دستورات عجیب و غریبی است که کم کم موجب کلافگی، اعتراضات مردمی و زد و خورد و فرسودگی سرمایه اجتماعی خواهد شد.
مسئله تعطیلی برخی مساجد، اماکن متبرکه و حرم اهل بیت و هتک حرمت عده ای، نشانه هایی است بر این خشت اولی که معماران دولتی کج نهاده اند.
@meisamlatifi