آیا میزان کشندگی ویروس کرونا بیشتر از مواد غذایی تراریخته در بازار ایران هست؟
در حالی که کلیه بزرگان طبّ اسلامی و نیز ایرانی علاوه بر اعلام راه پیشگیری و درمان کرونا و اعلام بزرگنمایی این ویروس به مردم، از وزارت بهداشت درخواست اجازه درمان بیماران کرونایی در بیمارستانها را نمودند، ولی وزیر بهداشت دولت اصلاحات تک بعدی اجازه نداد، درحالی که در چین درمان سنّتی و طبّ سوزنی در کنار طبّ شیمیایی بنابرانتخاب بیمار در بیمارستان انجام می گیرد.
آیا جای تعجب نیست که، طی چند سال گذشته، در سرازیری محصولات غذایی تراریخته به بازار کشور، نه وزیر بهداشت این همه حرص می خورد نه حسن روحانی و نه علی لاریجانی. نتیجه هردو مرگ با زجر هست، یکی در درازمدت و کرونا در کوتاه مدت، مرگ چه با محصولات تراریخته چه کرونا فرقی دارد! چرا مرگ با کرونا مهم تر شده است؟!!
وزیر بهداشت نظام جمهوری اسلامی ایران، کلّ کشور را دراختیار سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی مجری دستورات اسرائیل و امریکا قرار داده و مطیع این سازمان در افزایش بحران اجتماعی و مذهبی و اقتصادی وروانی و... در بحران سلامتی در کشورشده است.
علت اعلام رسانه ای وزیر بهداشت در رسانه ملی "گریه در ماه محرم افسردگی ایجاد می کند" در چند ماه قبل آیا نقشه و نفوذ همین سازمان نبود؟
علت اصلی اصرار خانواده ها به تست کرونا پس از فوت در بیمارستانهای کشور، اعلام فوتی به دلیل سایر بیماریها در اثر کرونا و دفن طبق شرائط ویژه می باشد.
برخی هشدارها و نظرات نخبگان و فرهیختگان مؤمن انقلابی در خصوص پشت پرده ویروس کرونا و عملکرد غیرعلمی و سوء مدیریّت دولت
پروژه اسلام هراسی به بهانه کرونا تکمیل شد
🔻نفوذیهائی که در پروژه متهم سازی قم و مذهب در انتشار ویروس کرونا از قم به جهان موفق نشده بودند به دنبال ایجاد شانتاژ رسانه ای بودند تا حرف خویش را اثبات کنند که این شانتاژ دولبه قیچی کاملا هماهنگ باهم داشت
۱- اصرار به بستن حرم بدون هیچ ضرورتی توسط دولتیها
۲- اغتشاشگری به بهانه بسته شدن حرم توسط تشیع لندنی
🔶 این دو رکن که مانند دولبه قیچی از قبل گویا با هم هماهنگ بودند زمینه موج رسانه ای را ایجاد کردند تا مؤثر بودن قم و مذهب در انتشار ویروس چهره ای واقعی پیدا کند و بصورت وصله ای نچسب باقی نماند....
🔸از امروز با خوراک رسانه ای فراهم شده می گویند : دیدید درستی ادعای ما که أهل قم مخالف قوانین بهداشتی بودند و عامل انتشار ویروس شدند؟!️
🔸از همینجا درستی إصرار ما بر غلط بودن بستن حرم و مشکوک بودن إصرار بر آن با آنکه خلوت است و هیچ ضرورتی ندارد روشن شد و روشن شد که این إصرار نابجا غرضی جز تولید خوراک رسانه ای نداشت و اگر نصایح ما شنیده می شد و دوستان انقلابی در این مطالبه گری معقول و مستدل ما را یاری می کردند کار به اینجا کشیده نمیشد
🔴 باید دید دولتیهای تدبیر وامید که در ماجرای آتش زدن سفارت عربستان ،نقش داشتند و گویا مشتاق وقوع آن بودند تا بهانه ای برای برخورد با ارزشی ها را درست کنند ، آیا در این پروژه نیز دخیل بوده اند؟! و آیا چه أهدافی را تعقیب می کردند؟
✍️حجت الاسلام دشتی
🕌 @HowzehEnghelabi
✍️ دکتر سید مجید امامی؛ معاونت پژوهش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق علیه السلام؛
🔶 تمامی شواهد نشان دهنده آن است که جنگ هیبریدی، ادراکی و ترکیبی کنونی پیچیده ترین آوردگاهی است که تاکنون تجریه کرده ایم. ساختار منفعل نظام سلامت، ساختار معطل نظام پدافند و گفتار مشوش و مرتجع نظام رسانه ای، از کرونا خطرناک تر است. ناامیدی و بی اعتمادی، درمانی را باقی نمی گذارد! پس باید به خود بیاییم. هیچ بحران زده ای قادر به دفع بحران نیست.
🔶 هیچ کشورعاقلی در جهان سیاستگذاری و مدیریّت کلان سلامت را در عده ای محدود- چون پزشکند- منحصر نمی کند. سیاستگذاری سلامت و مدیریت بحران، خود یک تخصّص است که به پزشکان ربطی ندارد.
🔻 مطالعه متن کامل یادداشت در:
https://www.instagram.com/p/B88TZr4nV9F/?igshid=1dbnypmg65hgv
📊 آزمایشگاه علوم اجتماعی @social_lab
دکتر میثم لطیفی پژوهشگر و استاد دانشگاه امام صادق علیه السلام و نامزد انقلابی در انتخابات 98 از قم
پزشکان زدگی خط مشی گذاری عمومی
اگرچه موضوع ویروس کرونا، موضوعی در حوزه پزشکی است اما مدیریت و خط مشی گذاری در این باره، کار پزشکان نیست.
ما هم قدردان رزمندگان فداکار پزشک و پرستار و نیروهای داوطلب مبارزه با ویروس کرونا هستیم اما از تصمیم دولتمردان هم سخت در عجبیم. اینکه موضوع را فقط از منظر پزشکی ببینند یعنی الفبای خط مشی گذاری عمومی را هم نمی دانند. تقریبا هیچ موضوع کلان و عمومی وجود ندارد که تک بعدی و تک رشته ای حل شود.
موضوع اخیر نیز از همین دست است که علاوه بر جنبه های پزشکی، جنبه های اقتصادی، مدیریتی، فرهنگی و اجتماعی، روان شناختی، جامعه شناختی، رسانه ای، انتظامی و حتی امنیتی دارد.
سوال این است که ستاد مبارزه با کرونا مستقر در وزارت بهداشت، آیا توانایی و حتی صلاحیت ورود به این عرصه های متنوع را دارد؟
ثمره یک طرفه به میدان رفتن، همین دستورات عجیب و غریبی است که کم کم موجب کلافگی، اعتراضات مردمی و زد و خورد و فرسودگی سرمایه اجتماعی خواهد شد.
مسئله تعطیلی برخی مساجد، اماکن متبرکه و حرم اهل بیت و هتک حرمت عده ای، نشانه هایی است بر این خشت اولی که معماران دولتی کج نهاده اند.
@meisamlatifi
دکتر میثم لطیفی استاد دانشگاه امام صادق علیه السلام
باسمه تعالی
✅ درهمین ابتدا باید شهادت بدهم که من تابع دستورات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستم.
این را ازاین جهت گفتم که نظراتم حمل بر مخالفت عملی نشود و سو برداشتی از آن صورت نگیرد. من هم معتقدم باید بهداشت را به صورت حداکثری رعایت کرد و نگذاشت این ویروس منحوس عزم و اراده و عزتمان را ذره ای به مخاطره بیندازد.
اما این به معنای نقد عملکرد مسئولان و خط مشی گذاران نیست. تلاش می کنم نقدم سازنده و دلسوزانه باشد. چون شرعاً و اخلاقاً موظفم دراین باره تا می توانم به مسئولان کشورم کمک کنم.
☑️مقام تحلیل و نقد بنده عمدتاً ناظر به اتاق فرماندهی است یعنی جایی که طبق الگوهای تصمیم گیری در آنجا، دستورکارگذاری می شود، الترناتیوها و سناریوها ساخته می شود و تصمیمات اتخاذ می شوند.
1⃣اشکال اول: دستورکارگذاری ناقص.
متأسفانه در دستور کارگذاری، موضوع به خوبی انتخاب نشد. تقلیل امر عمومی کرونا به بیماری کرونا یکی از این نقیصه ها بود. همچنین تسلط نگاه پزشکی به موضوع و نگاه درمان جسمی بر سایر نگاه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و رسانه ای و همچنین غفلت از سلامت روحی شهروندان از اشکالاتی بود که حتی در تشکیل مقر اصلی فرماندهی – در وزارت بهداشت- خود را نشان داد. درحالی که این موضوع آن قدر مهم و کلان بود که بایستی در سطح هیئت وزیران و با فرماندهی شخص رئیس جمهور پیگیری می شد.
2⃣اشکال دوم: گزینه های ساده و البته پرهزینه.
من احساس می کنم که علیرغم اینکه موضوع کرونا مدت ها قبل از چین شروع شده بود اما اهتمام جدی در داخل کشور به آن نشده بود. درحالی که بررسی ها و روندهای گذشته نشان می دهد که این احتمال برای ایران و سایر کشورها نیز دیر یا زود می رفت. پس ما نیازمند مدیریت راهبردی بودیم. اتفاقی که نیفتاد. خوب اگر شما موضوعات را به صورت راهبردی بررسی نکردید آن ها به بحران تبدیل می شوند و قهراً به جای مدیریت راهبردی آینده نگر باید مدیریت بحران حال نگر را در دستور کار قرار دهید.
مهم ترین خط مشی که روزهای اولیه می شنیدیم قرنطینه شهرها بود. درحالی که به اذعان وزیر محترم بهداشت، این روش سال های سال است که منسوخ شده و البته عملاً هم قابل اجرا نیست. در این دوره، روی تعطیلی مدارس و دانشگاه ها و حوزه های علمیه تمرکز شد. مسیری که ضربه های شدیدی در آینده ایجاد خواهد کرد و معلوم نیست با شعارهایی مثل عدم مداخله والدین در امر آموزش و رشد علمی و پژوهشی چقدر سازگار است؟ در روزهای اولیه روی شهر مقدس قم کار شد. گویی قم این ویروس را ساخته است. درحالی که قم اولین شهری بود که صادقانه کشف کرونا را اعلام کرد. اعلام شد که این ویروس خطرش کمتر از H1N1 است درحالی که ظاهراً مرگ ومیرش بیشتر شده است. نسبت به طب سنتی موضع سخت گرفته شد درحالی که طبّ مدرن هنوز هم درمانی برای آن کشف نکرده است. در خصوص تدفین اموات مشکوک بی برنامگی وجود داشت و ... همه این ها نشان می داد دولتمردان طرح دقیقی برای مدیریت نداشتند و به مرور طرح ها ساخته و با سعی و خطا اعلام و اعمال شد.
3⃣اشکال سوم: تصمیماتی با طعم چماق و بدون توجه به شعور عمومی
در آبان ماه دولت نشان داد که نمی تواند عاقلانه تصمیم بگیرد و بدتر از آن اینکه نمی تواند عاقلانه پیاده سازی کند. فراموش نکنیم که برای تغییر قیمت در دهه 1380 رئیس جمهور وقت سفرهای متعدد استانی رفت، مصاحبه کرد و یارانه را قبل از افزایش قیمت به حساب مردم واریز کرد تا قدری تندی و تیزی تصمیم را به کام مردم قابل تحمل کند؛ اما در این دولت رئیس جمهور مملکت بجای پذیرش مسئولیت ها با پوزخند، از تبعات تصمیمات زیردستانش شانه خالی می کند.
خوب واقعاً چقدر با مردم درباره فرایند تصمیمات سخن گفته می شود و آن ها را توجیه می کنند؟ آیا بهتر نیست به مردم به مثابه انسان بالغ نگاه کنند؟ چه اشکالی داشت که مثلاً از امروز اعلام کنند که ساعت 24 دو روز بعد فلان اقدام صورت می گیرد. گیرم عده ای سو استفاده کنند، چه اشکالی دارد؟ اتفاقاً در اینجا بخش عمده ای از مردم این عده قلیل را سرزنش می کنند. نه اینکه بسیاری از مردم، دولت و حکومت را شماتت کنند.
🌟🌟🌟
البته اشکالات ریزودرشت دیگری نیز می توان ذکر کرد اما آخرین تصمیم نیز از همان الگوی تصمیمات قبلی تبعیت کرد و مجدداً دردی به دردهای مردم افزود و آن بستن درب اماکن متبرکه و مساجد بود.
موضوعی که تبدیل به یک اتفاق تلخ شد، هجوم برخی از مردم به حرم های مطهر، درگیری با نیروهای انتظامی و احتمالاً شکسته شدن درب حرم. من در واقعه ی شکستن درب حرم های متبرکه، قطعاً آنانی که خط مشی های پزشکان را بر خط مشی های عمومی غلبه دادند، آنهایی که مسئله را تک بعدی دیده اند و آن هایی که به شعور مردم احترام نگذاشتند را مقصر می دانم.
مگر پمپ بنزین ها و هایپر مارکت ها آلوده ترین مکان های انتقال و شیوع ویروس نیستند؟
یعنی حضور بی آزار و کنترل شده تعدادی محدود زائر در این شرایط اضطراب عمومی و اجتماعی اینقدر غیرقابل تحمل بود⁉️
در این ایام، طبق اذعان مسئولان امر، اماکن متبرکه بسیار هماهنگ بودند. خلوت بودند. در فواصل معین نظافت می شدند. ضدعفونی می شدند. کیسه های کفش یکبار مصرف در اختیار مردم قرار می دادند و ده ها اقدام بهداشتی دیگر. حتی در مساجد دستکش یکبار مصرف توزیع می شد و مهرها ضدعفونی می شد. پس چرا به یکباره تصمیم به تعطیلی این اماکن مقدس گرفته شد⁉️کسانی که این تصمیم را گرفتند ضد دین نیستند. من نمی خواهم چنین تهمت بزرگی بزنم؛ اما قطعاً نگاهشان رگه های جدی مادی و کالبدی دارد. مساجد و حرم های مطهر، فضاهای معنوی هستند. کارکردشان فقط برگزاری نماز و زیارت زبانی نیست.
🔸مساجد و اماکن زیارتی کارکردهای دیگری هم دارند. امروز این اماکن باید فعال تر دیده شوند و در منظومه مبارزه با کرونا، نقش مهمی تر داشته باشند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی قدرت بسیج نیروهای داوطلب را دارند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی، قدرت آموزشی و اشاعه رهنمودهای بهداشتی و اجتماعی فرهنگی متناسب با این ایام را دارند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی، می توانند در کاهش آلام اقتصادی بخش جدی جامعه در این ایام نقش آفرینی کنند.
🔸مساجد و اماکن زیارتی کارکرد نیایشی در فضای آرام را دارند. نیازی که در این روزها برای بسیاری از مردم از نان شب واجب تر است. دعا و ذکر در این ایام بیش از سایر ایام ضروری است که مساجد و اماکن زیارتی در این زمینه بی بدیل اند.
😭همه خانواده های مصیبت دیده در این ایام، نتوانسته اند برای عزیزان خود سوگواری کنند و مراسمی عمومی بگیرند. آیا حضور ایشان در مساجد و اماکن مقدس نیز باید منع شود؟ ضربه های روحی و روانی ناشی از این تصمیم را چه کسی جبران می کند؟
کسانی که تصمیم به تعطیلی مساجد و اماکن زیارتی🕌 گرفته اند فکر می کنند زنجیره گسترش ویروس کرونا را قطع کرده اند درحالی که زنجیره حفظ و گسترش سرمایه اجتماعی مردم متدین کشور را قطع کرده اند. اهل ایمان، اهل رعایت بهداشت و نظافت اند و عموماً توصیه های پزشکی را به دقت رعایت می کنند.
📣زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در نظام درمانی ضعیف، پرخرج و کم بهره ور کشور و رها ماندن بخش بهداشت و سلامت کشور دید.
📣زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در تبلیغات مصرف گرای رسانه ها برای خریدهای عجیب وغریب شب عید جستجو کرد.
📣زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در ناتوانی مسئولان فرهنگی کشور دید که مردم را در خصوص سفرهای غیرضروری نمی تواند قانع کند. زنجیره گسترش ویروس کرونا را باید در جاده های منتهی به شمال دید.
🤲 ای کاش مسئولان خط مشی گذارکشور متوجه شوند که زنجیره گسترش ویروس کرونا در مساجد و اماکن متبرکه پاکیزه، اثرگذار و چند کارکرده نیست و تعطیلی آن ها در میان مدت آثار جبران ناپذیر روانی بر روی بخش جدّی جامعه خواهد گذاشت. واقعیت این است که جو سیاست های پزشک زده و تحت شعار رسانه های معاند، مردم را از زیارت فردی و حضور فردی در حرم های خلوت شده منع کرد
دکتر میثم لطیفی
@meisamlatifi
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی☘https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi ️
متن خلاصه گفتگوی لایو بنده با مجموعه به فکرباشیم در موضوع حکمرانی اقتصادی در مواجهه با پدیده کرونا
قسمت پنجم ...
دوستان بیسیجی و حزب اللهی و طلاب عزیز الان دارند جبران می کنند نقص وجود پرستار در بیمارستان ها را. پرستارهایی که سال ها است فارغ التحصیل شدند و جذب نشدند. یا این که در بیمارستان ها پرستارهایی با سطح حقوقی بسیار پایین دارند کار می کنند. نظام پزشکی ما سالها است که ممانعت به خرج می دهد که جوان های ما وارد عرصه پزشکی بشوند بازار پزشکی را انحصاری کردند. یکی از شاخص های اساسی که HDI را رقم می زند سرانه پزشک است ما در این سرانه پایین هستیم در دنیا. لذا HDI هم پایین است. الان بهترین فرصت هست برای جذب نیرو در فضای درمانی ما .
بله دقیقا پیشنهاد من دولتی سازی بخش عمده ای از درمان است شما ببینید کشور هایی مثل فرانسه، سوئد، سوئیس و انگلستان و آلمان بخش عمده ای از درمان شان دولتی است.
هیچ کدام از این کشورها به لحاظ درمانی اینقدر که ما که خصوصی سازی کردیم خصوصی سازی نکردند کشوری که در حد ما خصوصی سازی کرده است آمریکا است که الان هم با فجایع درمانی مواجه است اینها مسائلی هست که ما به شدت با آن درگیر هستیم و باید تلاش کنیم حل کنیم.
نکته ی دیگر این است که ما یک مرور کنیم مزیت های اقتصادی خودمان را سال گذشته ما در بخش کشاورزی نزدیک 5.5 درصد علی رغم رشد منفی اقتصادمان رشد داشته ایم. ما الان به برکت بارندگی هایی که در پارسال و امسال داشته ایم الان رشد خیلی خوبی داشتیم در کشاورزی یعنی خدا می خواهد در این ماجرا به بحران جدی در بخش تغذیه مردم نخوریم. لذا بخش کشاورزی ما از پارسال تا امروز ببینید چه رشد خوبی داشته است ببینید بخش معدن 7.5 درصد رشد داشتیم در بخش ساختمان 14.5 درصد رشد داشتیم اگرچه در بخش انرژی ما کاهش بسیار زیادی داشتیم.
همین ها مزیت های ما را نشان می دهد من به نظرم همین امروز باید تقویت ویژه و تنفس خیلی خوبی به فضای کشاورزی کشور داده بشود به استارتاپ هایی که در فضای کشاورزی بنا می شوند به صنایع بزرگ توزیعی که در بخش کشاورزی می توانند فعال بشوند. فودسیتی هایی که در کشور می تواند راه اندازی بشود البته هر کدام از اینهاباید فوری با بودجه های ویژه انجام شود. حالا میگویید این بودجه از کجا بیاید از همان جایی که الان دارد می آید و صدای آن درنمی آید الان صدای آن هم در بیاید من قائل هستم به اینکه افزایش سطح نقدینگی در این شرایط فعلی رخ دهد و دقیقا هدفمند اصابت کند به آن نقاطی که داریم می گوییم. در بخش درمان صرف خرید بیمارستان و جذب نیروی جدید در بخش کشاورزی صرف توسعه بخش های مختلف و در بخش کشاورزی.
ماجرایی که رخ خواهد داد این است که اگر این ماجرای کرونا ادامه پیدا کند و ما به کشاورزی نپردازیم، ممکن است ما به یک بحران اساسی در حوزه تغذیه مردم بربخوریم.
اینها را باید تلاش کنیم تا برای آن تدبیر کنیم در بحث کسب و کارها صرفا دارد تلاشی که صورت میگیرد جبران هایی است که در بخش پولی دارد شکل می گیرد لذا آقای همتی تنها کسی است که دارد کارش را خوب انجام می دهد ایشان مدیر بخش پولی کشور هست دارد کار خودش را هم خوب انجام می دهد.
اما وزارت صنعت در بخش توسعه بازرگانی ببینید کشور های اطراف ما در فضای رسانه ای قرار گرفتند که احساس کردند آنها کرونا ندارند ما داریم این فضای رسانه ای را در منطقه چطور باید برگردانیم ؟
آقای آذری جهرمی اینجا چه کاره است آقای ظریف در حوزه ی سیاست خارجه چه کاره است مرزهای ما باید به جد باز شود تعارف نشود بحث من حکمرانی اقتصادی هست بحث کسب و کار نیست وگرنه مفصل به آن می پرداختم ولی امشب چون بحث مان حکمرانی هست من دارم به آن اشاره می کنم الان نظام صادرات ما اگر بخواهد متوقف بشود در شرایط فعلی ما ضربات جبران ناپذیری می خوریم هیئت دولت باید به کل فعال بشود ولی ترس از کرونا تعطیلی هیئت دولت را هم به دنبال داشته است یعنی اتفاقی که دارد رخ می دهد.
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
اعلام داروی پیشگیری و درمان ویروس کرونا از سوی آیت الله تبریزیان به سفیر چین در ایران
پس از بی نتیجه ماندن درخواست مکرر بیماران و طلاب همراه در بیمارستانها از مسئولین وزارت بهداشت و بیمارستان های قم.
🔴🔵 نامه مهم جبهه عدالتخواهان قم و جمعی از اساتید و فضلای حوزه های علمیه خطاب به دادستان عمومی و انقلاب استان قم
محضر حجت الاسلام والمسلمین غریب دادستان محترم استان قم
پس از سلام و تحیت
چنان چه مستحضرید در مسئله پیش آمده برای کشور و شهر مقدس قم ، برای از بین بردن ویروس شایع، در محیط های عمومی و همچنین بیمارستان ها از ماده ی ضد عفونی کننده ی شیمیایی مضر، غیر پایدار و با مدت زمان اثر اندک با نام آب ژاول (وایتکس) استفاده می شود.
این ماده اسیدی در حالت عادی آثار مخرب و جبران ناپذیری بر روی محیط زیست و اعضای انسان به خصوص چشم ها ، ریه ها ، گلو ، دستگاه گوارش انسان می گذارد و باعث سوزش ، خارش ، التهاب ، تحریک و تخریب بافتی شده و امنیت زیستی را مختل می کند.
با توجه به اینکه یکی از عوارض و علائم اصلی ابتلا به ویروس جدید و احتمالا دست ساخته قدرت های سلطه گر؛ تنگی نفس ، مشکلات حاد تنفسی ، التهابات ریه ای و عفونت ریه می باشد و همچنین با توجه به این که این ویروس بر بیماران سالخورده و دارای سابقه مشکلات تنفسی بیشتر اثر می کند و باعث گسترش مشکلات تنفسی در ایشان می شود استفاده از این ماده اسیدی در بیمارستان ها و اماکن عمومی بر مشکلات تنفسی این بیماران می افزاید و آن ها را به مرگ نزدیک تر می کند.
متاسفانه مشاهدات میدانی ما حکایت از این دارد که میزان استفاده از این ماده و تعداد دفعات روزانه آن در این شرایط در بیمارستان ها افزایش پیدا کرده به طوری که برخی بیماران مبتلا به مشکلات حاد تنفسی از کادر پزشکی و خدمه ملتمسانه تقاضای عدم استفاده از این ماده را دارند.
با اندکی تحقیق و بررسی ده ها گزارش و خبر و مستند در خصوص آثار تخریبی وایتکس به دست خواهید آورد.
حال با توجه به این نکات و با توجه به تحقیقات صورت گرفته در طب سنتی و علم شیمی از شما تقاضا داریم به عنوان عضو شورای تامین استان قم تلاش کنید با هدف بهبود حال بیماران و جلوگیری از تلفات از مواد جایگزین مفید و راهگشا استفاده شود.
برخی از مواد جایگزین عبارت اند ؛ اسپند ، عنبر نسارا ، ترکیب سرکه و نمک ، جوشانده نعنا یا عرق نعنا ، اکالیپتوس و به خصوص گلاب و نانو سیلور (نانو نقره)
طبق پژوهش های مسلم و مقالات علمی مختلف در داخل کشور و همچنین بر اساس پژوهش های مختلف بین المللی ، نانو سیلور از جمله بهترین آنتی ویروس، باکتریال و ضد عفونی کننده هایی است که هم پایدار و دارای عمر طولانی در اثر می باشد و هم بدون ضرر و عوارض جانبی است علاوه بر این که در ریشه کنی ویروس تسریع می کند.
هم اکنون در برخی از کشورهای صنعتی از این ماده برای ضد عفونی محیط بیمارستانها نیز استفاده می شود.
همچنین گلاب ؛ از جمله مهم ترین مواد طبیعی و مثمر ثمری است که می توان از آن برای ضد عفونی گسترده محل تجمعات مردمی مثل فروشگاه های زنجیره ای و هایپر استار ها ، بانک ها و... استفاده کرد.
در واقع نانو سیلور همان نقره ای که قرن هاست که در ضریح حرم های اهل بیت عصمت و طهارت به کار گرفته شده و گلاب پاشی از جمله قدیمی ترین سنت های حسنه در حرم های مطهر است.
خواهشمندیم حضرت عالی به عنوان نماینده قوه محترم قضائیه در شهر قم استفاده از مواد مضری همچون وایتکس و الکل صنعتی برای ضد عفونی محیط های عمومی و بیمارستانها را رسما ممنوع اعلام کرده و با خاطیان برخورد کرده و زمینه استفاده از مواد ضد عفونی کننده ی قوی و پرثمری همچون نانو سیلور، گلاب و... را فراهم نمائید.
قابل ذکر است که در صورت خواست حضرت عالی و سایر مسئولان قم ؛ متخصصین علم شیمی و طب سنتی آماده ارائه پژوهش های خود و خدمت رسانی به مردم شریف قم هستند.
جبهه عدالتخواهان قم به همراه جمعی از اساتید ، فضلا و طلاب حوزه های علمیه
@howzeh_1357
آیا این نوع بیماران در اثراستنشاق مواد شیمیایی پرعوارض بر دستگاه تنفّسی، چون مشکل تنفسی دارند! به نام بیمار کرونایی محاسبه می شوند؟!
آیا هرکس تبّ داشته باشد باید بدون بررسی علل بسیاری در بروز تب، کرونا اعلام و بستری شود! به نام ویروس کرونای ضعیف! و یا مشکوک به کرونا؟!
درخواست مرکز طبّ اسلامی مشهد از حسن روحانی جهت مداوای بیماران کرونایی با طبّ اسلامی بدون بستری و داروی شیمیایی و تداوم سلب انتخاب نوع درمان برای مردم ایران و بیماران کرونایی
کرونا تا پایان فروردین ماندگار است! آنهم به شرط قرنطینه خانگی
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم:
🔹در صورتی که مردم به قرنطینه خانگی پایبند باشند تا پایان فروردین ماه امکان غلبه بر بحران کرونا به وجود می آید و مردم در فصل اردیبهشت و بعد از آن می توانند با خیال آسوده به سفر و گشت وگذار بپردازند.
🔹بیش از هزار بیمار کرونایی و مشکوک به این ویروس در سطح مراکز درمانی قم بستری هستند و نتیجه آزمایش ۶۶۸ نفر نیز مثبت اعلام شده است.
سید امیرحسین حسینی کارشناس علوم اقتصادی
بسم الله الرحمن الرحیم
کشور دچار فتنه ای بزرگ شده که هوشیاری مردم را می طلبد...
🔸 یک: سردار سلیمانی ترور می شود..موجی ازنفرت از آمریکا واسراییل کل جهان و مخصوصا ایران را فرا میگیرد..باعث وحدت و بیداری و انقلابی مجدد میشود.
🔹 دوم: مردم از دولتی که دشمنان را کدخدا و دوست میدارد تقاضای انتقام سردار را میکنند، سپاه دست بکار میشود و پایگاه عین الاسد نابود میشود.
🔸 سوم: طعم شیرین انتقام با سقوط هواپیما زهر میشود.
🔹 چهارم: به انتخابات می رسیم اصلاح طلبان به خاطر عملکرد ضعیف شان از طرف مردم و شورای نگهبان مطرود می شوند، برجستگان و سلبریتی ها هم از حمایت شان شانه خالی میکنن و فرصت برای اصلوگرایان بازتر می شود و با مشارکت پایین پیروز می شوند و صد و هفده نماینده کنونی در مجلس رای نمی آورند، سه چهارم مجلس بدست انقلابیون می افتد و اصلاح طلبان و دولت احساس خطر جدی می کنند.
🔸 پنجم: به یکباره مسلئه کرونا مثل بمب و انفجار در سطح جامعه منفجر میشود، تمام افکار بطرف کنترل بیماری و نبرد با غول کرونا میشود.
🔹 ششم:اقتصاد کشور ضربه میبیند...تعطیلی مراکز فرهنگی..شروع بیماری از شهر ام القرای اسلام
👌 نتیجه:
بیماری کرونا هست و بوده از اول پاییز بماند که کم کم حقایق نشان دهنده آن است که این ویروس دست ساز آزمایشگاه های خبیث اسراییل و آمریکاست، بماند که جنگ وترور و کشتار خاموش است، اما مهم مهم مهم بروز و ظهورش در کشور ماست.
🔻 دقت کنید: تنها راه پرت کردن حواس مردم و برهم زدن وحدت و فکر مردم از عملکرد بد وضعیف دولت و اصلاح طلبان چه چیزی بهتر از بزرگ کردن بیماری کرونا
❓ چرا از قم انتشار پیدا کرد؟؟؟ چون مرکز و شروع انقلاب بوده وهست! یادتان هست ترامپ گفت اگر انتقام بگیرید نقاط فرهنگی تان را میزنم...؟ زد...! حرم معصومین قرنطینه و نیمه تعطیل، شگاف و شبهه عقیدتی بین ضعف اندیشان که یک عمر همه بیماران را برای شفا به حرم معصومین می بردیم حالا حرم و ائمه هم قادر به حفظ زُوار خود نیستند.
🔹 اعتکاف و راهیان نور تعطیل، مساجد کم رونق، هیئاتها و مراسم مذهبی و جلسات تعطیل و همچنین سفر به عتبات عالیات...! پس دید که مراکز فرهنگی خوب زده شد.
چرا؟؟ چون این مراکز سبب بیداری مردم است، دیروز در بحران کشور در مجلس بودجه ۹۹ که با آن بخاطر نواقص هییت تلفیق مخالفت کرده بود و خیلی بد نوشته و بسته شده بود به تصویب رسید!!! متوجه شدید!!!
🔸 خیلی ها از اول پاییز تمام این حالات کرونا را گرفتن و حتی بنام آنفلونزای فوق حاد بستری شدند ولی کسی نگفت کرونا... اما شب انتخابات به یکباره بمب خبری شد کشور به فتنه ای سخت دچار شده است.
** مبارزه بیولوژیک بسیار بهتر از مبارزه شیمیایی است / سلامت قیمت ندارد.
اسنادی وجود دارد که برخی کمپانیهای عظیم دارویی برای فروش داروها و واکسنهایشان، مردم را عمداً بیمار می کنند؛ یا همه گیری و اپیدمی را شایع می کنند، که واکسنها و داروهایشان را بفروشند؛ که سی تی اسکنهای جدید بسازند. شرکتهای عظیم الکترونیک دنیا، فروشنده سی تی اسکنهای صدمیلیاردی هستند. هر چند سال هم مدل جدیدش را می آورند؛ یعنی ما دائم به این دستگاهها وابسته هستیم. دکتر اکبری، رئیس مؤسسه سرطان، گزارشی دادند که 80 درصد از رادیولوژیها و عکس برداریها و سی تی اسکنهایی که در ایران انجام می شود ضروری نیست. پزشکان در امریکا با دشواری رادیولوژی و تصویربرداری تجویز می کنند؛ می گویند برای چه به بدن اشعه وارد کنیم؟ در ایران پزشک سریع و در شرایطی که شاید ضرورتی نداشته باشد، می نویسد که عکس بگیر؛ این خلاف پزشکی دنیاست. در ایران مصرف آنتی بیوتیکها و داروهای شیمیایی بسیار زیاد است. براساس مطالعات در کشور آلمان 70 درصد داروها منشا گیاهی دارند، ولی در ایران 89 درصد داروها شیمیایی هستند. چرا ما به این روز در آمده ایم؟ چرا طب سنتی اسلامی را از ما گرفتند؟ مگر ابوعلی سینا مردم را درمان نمی کرد؟ مگر از موادشیمیایی استفاده می کرد؟ چرا حجامت را در ایران نابود کردند؟ چرا رئیس انتقال خون باید بگوید کسی که حجامت کرده نمی تواند خون بدهد؟ چرا طب سنتی اسلامی ایرانی را در کشور ما تقریباً نابود کردند؟ چون داروهای شیمیایی خود را به ما بفروشند؟ سموم کشاورزی و انواع مواد شیمیایی آرایشی و خطرناک؛ و حالا هم مواد غذایی آلوده را در کشور توزیع کنند؛ که تغذیه ناسالم سبب بیماری شود، و بعد بروند طرف دارو و درمان؛ آن هم شیمیایی. البته آنها این کار را از 50 یا 60 سال پیش شروع کردند، و سبک زندگی سالم اسلامی ایرانی سالم ما را نابود کردند و بازار طب سنتی اسلامی را برای فروش میلیاردها میلیارد دارو به ایران نابود کردند. اگر سری به بیمارستانها بزنید، می بینید که در اورژانسها جمعیت قابل توجهی نشسته اند؛ اصلاً جا نیست! این بیماریها از کجا آمده؟ من باید تهدیدات زیستی را برای شما تعریف کنم. تهدید زیستی فقط این نیست که جنگ میکروبی کنند؛ یا بیوتروریسم این نیست که با میکروبی، ویروسی فردی را ترور بیولوژیک کنند؛ این برداشت از تهدیدات نوین زیستی ساده لوحانه است؛ این طور نیست؛ بله الآن از طریق غذای آلوده، داروی آلوده، واکسن آلوده، لوازم آرایش آلوده از طریق مکملهای هورمون دار، جوانان و ملت ما را تهدید می کنند، ما را بیمار می کنند...
** تراریخته مشکلی را حل نمی کند / نیازی به تراریخته نداریم / تراریخته یک توطئه است
...الآن در آمریکا گاوهایی را با روش تراریخته و با هورمون ساخته اند؛ نتیجه اش هم این شده، که گوشتهایی که از این گاوها تهیه می شود واجد هورمون های رشد است و سبب بلوغ زودرس در دخترها می شود؛ که اختلالات بسیاری را در آینده آنها ایجاد خواهد کرد. در ایران هم بلوغ زودرس داریم؛ چرا؟ آیا در گوشتهای دامی ما هم هورمون وجود دارد؟ چه کسی پاسخگوست؟ آنتی بیوتیک هم که در خوراک دام مصرف می کنند؛ و سایر مواد افزودنی. نتیجه چیست؟ گوشت مرغ، آنتی بیوتیک دارد؛ گوشت گاو و گوساله وارداتی هورمون دارد... ...مگر داعش مأمور صهیونیستها نیست؟ جان آدمها برایشان مهم است؟ میلیاردها دلار به داعش سلاح می دهند. اسنادی وجود دارد که داعش در حال تلاش برای تولید سلاحهای بیولوژیک و تهدیدات زیستی بر علیه ایران و سایر کشورهای شیعه نشین است باید مراقب باشیم و هشیار.
...الآن دستگاه های شناسگر عوامل شیمیایی همه جا هست؛ و تا عامل شیمیایی را حس کند در کسر ثانیه آلارم می دهد. اما درمورد تهدیدات بیولوژیک چنین شناساگری که نوع عامل را هم در کسر ثانیه تشخیص دهد وجود ندارد،. پس میکروب و سموم بیولوژیک می تواند از طریق مرزها، فرودگاهها، گمرکات و ... وارد جامعه شود؛ بدون آنکه حس یا تشخیص داده شود. تازه بعضی فکر می کنند تهدید زیستی یعنی میکروب؛ ولی اینطور نیست؛ الآن هورمونها و انواع مختلف ترکیبات و عوامل نوین دستکاری شده و فاکتورهای بیولوژیک مؤثر بروی مغز و ... تولید شده و وجود دارد. سندی داریم که پروژه ای تعریف کرده اند که قصد دارند به روش بیولوژیک اعتقادات دینی مسلمانان را هدف قرار دهند؛ و در واقع آنها را غیرمذهبی کنند؛ یعنی ایمان قوی مذهبی را سست کنند؛ فرد لاییک شود! این پروژه معروف به Funvax یا «واکسن ضد بنیادگرایی»، پروژه بزرگ پنتاگون یا وزارت دفاع امریکاست؛...
... همانطور که آقا در جملات بلندشان فرمودند که بزرگترین تهدید فعلی کشور ما، تهدیدات نرم است. به حرف آقا گوش دهید! این قدر آقا می گویند نفوذ. روشهای نفوذ بسیار پیچیده ای دارد و شناسایی آنها بسیار سخت است بنده می توانم دهها نوع نفوذی که از طرق پیچیده کرده اند را به شما معرفی کنم. تراریخته بدون شک اگر همه جنبه های آن مطالعه و بررسی نشود، یک نفوذ خطرناک است؛ چون در سفره همه ملت وارد می شود؛ در سفره نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی ما هم وارد می شود؛ در سفره سیاست مداران، نخبگان، دانشمندان، مادران، دختران، پسران و کودکان؛ و چقدر من نگرانم که برخی ازمسئولان داخل کشور، آنهایی که به شدت و بی محابا و تهاجمی توسعه تراریخته را هدف اصلی گرفته اند، و از تراریخته دفاع می کنند، و در برنامه ششم قصد کشت یک میلیون هکتار آن را دارند، و حتی به مزارع برده اند، هیچ نوع نقد صادقانه و مشفقانه را بر نمی تابند؛ برخی از اینها شاید حتی ندانند که این بخشی از یک نقشه بزرگ نفوذ است؛ و آنها در این نقشه قرار گرفته اند؛ و سبب شادی دشمن بشوند. ادامه مصاحبه در لینک زیر: