اخذ ربای حرام در قرآن و شرع زدایی از قوه قضائیّه جمهوری اسلامی
قابل توجه نیروهای مذهبی و انقلابی در انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر
جهت رفع ظلم از مردم و مقابله با رباخواری در دستگاه قضایی کشور، و حذف کامل مصادیق اخذ ربا در احکام قضایی دستگاه قضایی کلّ کشور(شعبات دادگاه حقوقی و اجرای احکام مدنی و شورای حلّ!! اختلاف و واحد مزایده و...) را با اسامی قضات دستوردهنده و سایرعوامل دخیل دراخذ ربا با نوع بازداشت خلاف شرع و قانون (فرد و یا اموال منقول وغیرمنقول) به رسانه ها و در فضای مجازی اعلام نمایند.
امر به معروف و نهی از منکربه تأسی از سیدالشهداء
(أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَرَی)؛«آیا نمی دانید که خدا می بیند؟» سوره علق /۱۴
فریضه امر به معروف و نهی از منکر بر همه مسلمانان متناسب با توان فرد واجب بوده و حیطه و گستره و موضوع آن محدودیّتی نداشته و شامل همه حوزه های اعتقادی و فرهنگی و سیاسی و اقتصادی و قضایی و ... شده و هیچ فرد حقیقی و حقوقی وغیرمعصوم مجاز به ایجاد هیچ گونه محدودیّت و ممنوعیّت از این فریضه را ندارد.
امر به معروف و نهی از منکر، وسیله ای مؤثر در تحقق نظارت همگانی و اجرای اصلاحات در جامعه هست؛ که آیه 104 سوره آل عمران بر وجوب این فریضه دلالت دارد:
"وَلْتَکُن مِّنکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنکَرِ وَأُوْلَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ"
"و باید از میان شما گروهى باشند که [مردم را] به نیکى دعوت کنند و به کار شایسته وادارند و از زشتى بازدارند و آنان همان رستگارانند"
ولایت مؤمنان بر یکدیگر
در سوره توبه آیه 71 ولایت داشتن مؤمنان بر یکدیگر و اجازه امر به معروف و نهی از منکر از طرف خدا بر مؤمنان ثابت می شود: