انجام موارد زیرمنجربه تحقق صفت عدالت در فرد شده و انصاف و حقّ مداری و تکلیف نگری درکلیه امورملکه وی گردیده، توانایی یاری امام زمان واثبات ادعای انتظار فرج را پیدا می کند:
۱- شناخت کامل وظایف شرعی مسلمان از منابع معتبر اسلام و اجرای آنها در حدّ تعین شده در شرع برای مکلّفین
۲- شناخت کامل مصادیق حرام و پرهیز کامل از آنها
۳- شناخت کامل درآمد مشروع و نامشروع و تطبیق کلیه درآمدها و اموال خود با درآمد مشروع
۴-مراقبت کامل زبان در صداقت و راستگویی و پرهیز از هرگونه دروغ، برای ایجاد یکسانی قول و عمل و یکدلی و شفافیّت گفتار و اعمال و حذف نفاق و دورویی در کلام و اعمال خود
دو نوع انتظار هست؛ یکی در ذهن و احساس و خیال، و دیگری در قلب و فکر و تمام جوارح بدن و کلیه اعمال فرد.
اوّلی؛ صرف احساس هست و سکون، و بی تأثیر در سایر اعضا و جوارح انسان؛ دوّمی؛ ایمان و تعقّل وعقیده و باور هست و محرّک حرکت اعضاء بدن و تمام اعمال مشهود و غیر مشهود انسان.
مثال اوّلی به مانند فردی است که مصرّانه و به کرّات میهمان دعوت می کند، ولی هیچ تلاشی برای پذیرایی از میمهان نکرده و دست خالی و بدون تهیه اسباب پذیرایی و آمادگی حداقلی برای استقبال و پذیرایی در منزل منتظر صدای دق الباب منزل می نشیند و در خیال با خود سیر می کند و خوشحال از این که میهمان دعوت کرده است.
1- چگونه می توان امام زمان را دید؟
۲- آیا ظهور امام زمان عجل الله فرجه پس از فراگیری ظلم و جور در کل جهان؛ واقع خواهد شد و وظیفه ما فراهم کردن اسباب ظلم بیشتر هست تا زودتر ظهور کند؟
جواب: آیا وجود ۳۱۳ نفر یار و تعدادزیادی لشکر امام زمان را قبول دارید؟ در احادیث فراوانی علاوه بر قبول این موارد یکی از علائم ظهور تکمیل ۳۱۳ یار امام زمان هست.
ای کاش در چراغانی ها و جشن ها به این سوال جواب می دادیم آیا خود حضرت نیز همچون ما شادمان ازانجام وظیفه هست؟
آیا وظیفه همین است؟ آیا موارد شادی ما و حجت خدا یکی است؟!!
آیا کسی که تحمل کمترین عدالت را ندارد می تواند یار امام باشد؟
"کاری نکنیم امام زمان عج الله فرجه به خاطر کارهای ما پیش خدا شرمنده شود." امام خمینی (ره)
تا حالا به این جمله عارف واصل بنیانگذارجمهوری اسلامی ایران توجّه و فکر کردیم چرا هر روز اعمال ما به پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله عرضه می شود وهفته ای یک بارهم به حضرت ولی عصرعج الله فرجه ارائه می شود؟
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مسعود درخشان، استاد برجسته اقتصاد انرژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در قالب بیانیهای دلایل خود برای حمایت از سید ابراهیم رئیسی را تشریح کرد:
سؤالی که بنده مطرح میکنم این است که با توجه به معیارهای اقتصادی، چرا باید حجت الاسلام و المسلمین دکتر رئیسی را نامزد اصلح بدانیم؟ اجازه می خواهم عرایض خود را با فرمایشی از مقام معظم رهبری آغاز کنم. ایشان دیروز در دیدار عید سعید مبعث فرمودند که نامزدهای انتخابات «در تبلیغات و برنامههایشان به مردم یک قول بدهند: قول بدهند که برای پیشرفت کشور، توسعه اقتصادی و باز کردن گرهها، به بیرون از مرزها نگاه نکنند بلکه به تواناییهای ملت و ظرفیت های کشور چشم بدوزند.»
این فرمایش مقام معظم رهبری در واقع یکی از ویژگیهای اقتصاد مقاومتی است، زیرا در اقتصاد مقاومتی
سلسله کلیپ های ویدویی از 1979 تا 2020 به بررسی پروژه موسوم به 2020 یا موج سوم دموکراسی که در سه مقطع ده ساله (1378 - 1388 - 1398)برای براندازی نظام جمهوری توسط اندیشمندان غربی مثل فرانسیس فوکویاما - ساموئل هانگتینتون کنت تیمرمن و .... طرح ریزی شده است در سال های 1365 تا 136 تهیه شده است.
واحد رسانه موسسه پژوهشی یاسین عصر. هشت قسمت حدود 9 دقیقه
امر به معروف و نهی از منکربه تأسی از سیدالشهداء
(أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَرَی)؛«آیا نمی دانید که خدا می بیند؟» علق /۱۴
قال الحسین علیه السلام:"لا افلح قوم اشتروا مرضاة المخلوق بسخط الخالق"
امام حسین علیه السلام فرمود: ملتی که خشنودی مردم را با خشم خدا معامله کند؛ هرگز رستگار نخواهد شد.
نمونه هایی از مدیریت وابسته به احزاب سیاسی از سال ۶۸ تا۸۴
دوران سازندگی
۱- شروع برگشت فرهنگ غربی پس از تثبیت فرهنگ و ارزش های اسلامی و فرهنگ جبهه در بسیاری از امورکشور و روابط بین مردم و اجتماع
۲-شروع فرهنگ رفاه طلبی و تبلیغات رسانه ای علیه ارزش های اسلامی و فرهنگ جبهه در توجیه ریخت و پاش های مالی از بیت المال
۳-شروع برگشت اقتصاد غربی با افزایش مجدد واردات وجلو گیری از تولید و پاساژ سازی در کشور با هدف ایجاد و ترویج مصرف گرایی ورفاه طلبی و الگو دهی از غرب و به خیابان کشاندن مردم به عنوان تفریح سالم؛و اختلاط نامحرم در بازار پس از تثبیت رعایت حریم زن و مرد در کشور
۴-تبلیغات رسانه ای شدید علیه ارزش های اسلامی و انقلابی وایجاد خفقان شدید در برابراعتراض نیروهای ارزشی ومجبور به سکوت با انگ ضد ولایت فقیه و به حاشیه بردن و تضعیف اصل ولایت فقیه و خود ولی فقیه و عدم اعتنا به رهنمودها و دستورهای رهبری
۵- کاهش قدرت خرید مردم و افزایش و تثبیت مشکلات اقتصادی مردم و افزایش بیکار
پیامبراسلام و معلم اخلاق بشریّت؛ حضرت محمّدصلّی الله علیه وآله دروجوب پای بندی به عهد و پیمان؛ که عهد با خدا و انسان را شامل می شود؛ فرمودند: "وعده هم نوعی دیِن هست؛ وای برکسی که وعده دهد و خلف وعده کند؛ وای برکسی که وعده دهد و خلف وعده کند."
کنزالعمال ح ۶۸۶۵