موضع گیری مقام معظم رهبری در افزایش نرخ بنزین آبی بر روی آتش
امر به معروف و نهی از منکر به تأسی از سیّدالشهداء
(أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَرَی)؛«آیا نمی دانید که خدا می بیند؟» سوره علق /۱۴
امر به معروف و نهی از منکر به تأسی از سیّدالشهداء
(أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَرَی)؛«آیا نمی دانید که خدا می بیند؟» سوره علق /۱۴
🌷5 نکته به رئیس جمهور ؛برای دلواپسی یارانههای پنهان
🍀احسان سلطانی/ پژوهشگر اقتصادی
🥀یارانه
در نقطه شروع افزایش قیمت بنزین لازم میدانم چند نکته را به رئیس جمهور و تیم اقتصادی دولت یادآور شوم:
نخست: محاسبات بنده گویای این است سهم هزینه حمل و نقل از هزینههای خانوار با در نظر گرفتن تمام هزینههای ناشی از استهلاک، بیمه و... در کشوری مانند آمریکا ۱۰ درصد، کره جنوبی و ژاپن ۱۲ درصد، آلمان، انگلستان و فرانسه ۱۴ درصد است. این در حالی است که هزینههای حمل و نقل یک شهروند ایرانی با مشاغلی مانند کارگر، معلم و یا مغازهدار نه در تهران بلکه در شهرستان و در شرایطی که محل کارش دور از خانه است، با در نظر گرفتن حقوق متوسط ۲ میلیون تومانی، ۱۰ درصد هزینههای زندگی است؛ چرا که این شهروند ماهانه حدود ۲۰۰ لیتر بنزین مصرف میکند و این سهم ۱۰ درصدی، هزینههای ناشی از استهلاک خودرو، بیمه و... را در برنمیگیرد. 🌷حتی اگر متوسط حقوق این شهروند را ۳ میلیون تومان در نظر بگیریم، با افزایش قیمت بنزین سهم ۷ درصدی حمل و نقل به ۲۰ درصد افزایش یافته است.
من با امام زمانم بیعت می کنم در زندگی شخصی خود:
هرگز به خانواده ام ظلم نکنم، همواره در رفع مشکلات خانواده یار و امین خانواده و سنگ صبور باشم.
همیشه در خدمت به همنوع خود کوشا و در حدّ توان کمک کنم.
بیعت می کنم در شناخت وظایف دینی و تشخیص وظیفه ملی خود و آگاهی از وضعیّت موجود کشورم، از منبع مطمئن ولایت فقیه و مراجع تقلید و رسانه های ملی رسمی کشورم استفاده کرده و مطابق نظر آنها وظایف دینی و ملی خود را انجام دهم.
بیعت می کنم همیشه مراقب زبان و گوش و چشمم در پرهیز از حرام بوده وهرگز شنونده وسوسه ها و عامل بیگانگان نباشم.
سعادت ایرانیان میزبانی فرزند حضرت زهرا سلام الله حضرت امام رضا علیه السلام
تا گناه کوچکی انجام نشود و حرمت حکم خدا در حد کم شکسته نشود، کار به گناهان بزرگ نمی کشد.
در ترک گناه باید توجه کرد، حرمت حکم چه کسی شکسته شده بزرگی و کوچکی گناه مهم نیست، آنچه در نفس انسان خیلی اهمیت دارد، میزان جرأت و زیر پا نهادن دستور خداست.
به کوچکی گناه فکر نکنیم به بزرگی آنکه حریمش را شکستیم توجه کنیم.
ویژگی مؤمن در کلام حضرت امام رضا علیه السلام
آثار گره گشایی از مؤمن در کلام امام رضا علیه السلام
پذیرش مسئولیّت در امور مسلمانان، وظیفه ای خطیر هست که هرگونه کوتاهی در انجام وظایف، علاوه بر مجازات اخروی و عواقب دنیوی، موجب حقّ الناس در این دنیا می باشد.
عدم انجام وظایف به هر علتی باشد، هیچ عذری در پیشگاه خداوند متعال و مسلمین پذیرفته نیست، چون، پذیرش مسئولیّت باید بر اساس توان فرد باشد.
در صورت انتصاب فرد فاقد توانمندی لازم در دستیابی به مسئولیّتی در امور مردم، حقوق و کلیه امتیازات و اعتبار ناشی از منصب، مخلوط به حرام بوده و انتخاب کننده و انتخاب شونده هر دو مدیون کلیه افرادی هستند که جهت انجام خدمات به آنها به کار گمارده شده اند.
این فرمایش گهربار پیامبر اسلام باید در شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی و دولت و قوه قضائیه و کلیه مراکز مرتبط با امور مردم نصب العین قرار گیرد تا امور مسلمانان در اختیار مسلمانان شایسته و توانمند و دلسوز مردم قرار گیرد.
نهی از منکر همواره تبعاتی در پی دارد، لذا مومنان ضعیف از جهت ایمان و اعتقاد مذهبی و شجاعت و بصیرت دینی توان نهی از منکر را ندارند.
تبعاتی که نهی از منکر برای ناهی از منکر ایجاد می کند، در امر به معروف کمتر هست، چون گناهی انجام و حرمت شکنی و امتناع از اجرای حکم خدا واقع شده، لذا، گناهکار خیلی راحت به معترض و ناهیان از منکر حمله زبانی و فیزیکی می کند و شکستن حریم مسلمان آسانتر هست.
بی بصیرتی و کوته فکری و ظاهر بینیی برخی مسلمانان روزی موجب مضلّ المؤمنین خواندن امام معصوم و روزی سبب ذیح فرزند پیامبر اسلام و پیشوای مسلمین شد.
مصلحت اندیشی صحیح و توان تشخیص حقّ و باطل فقط در اثر ایمان مذهبی واقعی به وجود می آید.
آنهایی که پوسته اسلام را گرفته و واجبات دینی و ظواهر امور را به صورت عادت انجام می دهند، ایمان شان درونی نشده و توان تشخیص صره از ناصره را ندارند.
در شناخت مؤمن از غیرمؤمن، و میزان بصیرت دینی و توان تشخیص حقّ از باطل، درونی شدن ایمان مدهبی را بسنجیم.
ملاک اصلی در درونی شدن ایمان مذهبی، میزان محبت واقعی بدون تظاهر و عشق به خدا و اهل بیت علیهم السلام و آلوده نشدن به حرام در امور دنیوی و عدم تلاش وافر در کسب امور دنیوی است.
یکی ازدوستان مرحوم حجة الاسلام طیّاره عارف فرزانه می فرماید: شبی در خواب آیت الله بهجت و حاج آقا طیّاره را در محرابی دیدم که مقابل هم نشسته اند و ذکر می گویند. از آنها سوال کردم چه می کنید، حاج آقا طیاره سرشان را بالا آوردند و فرمودند: ما برای ازدواج شما دعا می کنیم.