دریچه ای از معرفت

نتایج پژوهش های علمی کاربردی محقّق و نویسنده منصوره وطنی

دریچه ای از معرفت

نتایج پژوهش های علمی کاربردی محقّق و نویسنده منصوره وطنی

دریچه ای از معرفت
موضوعات سایت مذهبی اجتماعی فرهنگی تربیتی
با تشکر از کلیه بازدیدکنندگان غیرایرانی، نظرات فقط به زبان فارسی نمایش داده می شود.
در صورت نیاز به پاسخ، صرفا در ذیل نظرات جواب داده می شود.
نظرات حاوی تبلیغات تأئید نمی شوند.
آمار واقعی سایت در اثر اخلال، میزان نمایش نیست.

دنبال کنندگان ۶ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
بایگانی
آخرین مطالب
نویسندگان

امر به معروف و نهی از منکربه تأسی از سیدالشهداء 

(أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَرَی)؛«آیا نمی دانید که خدا می بیند؟»   علق /۱۴

سخنرانی و فریاد تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در 4 آبان ماه 1343 در قم: 
"... ای سیاسیون ایران! من اعلام خطر می کنم. ای بازرگانان ایران! من اعلام خطر می کنم. ای علمای ایران! ای مراجع اسلام! من اعلام خطر می کنم. ای فضلا! ای طلاب! ای حوزه های علمیه! ای نجف! ای قم! ای مشهد! ای تهران! ای شیراز!من اعلام خطر می کنم و آن آقایانی که می گویند باید خفه شد و دم در نیاورد آیا در این مورد هم می گویند باید خفه شد؟ در اینجا هم ساکت باشیم و دم در نیاوریم؟! ما را بفروشند و ما ساکت باشیم؟ استقلال ما را بفروشند و ما ساکت باشیم؟! واللّه گناهکار است کسی که داد نزند، واللّه مرتکب کبیره است کسی که فریاد نزند. ... ای علمای قم! بداد اسلام برسید. رفت اسلام،... امروز تمام گرفتاری ما از آمریکاست، تمام گرفتاری ما از اسرائیل است، اسرائیل هم از آمریکاست، ...."
                                                     
                                                
اخیرا در پی اشاعه و تشدید مجدد افکار فمینیستی مغایر با اسلام و فرهنگ غنی ایرانی در کشور، که مصادیق آن در دولت یازدهم و غرب زدگان خودباخته به وفور یافت می شود، در اشتباه محاسباتی مغایر با اسلام از ارزشمندی و حقوق زن، وی را رقیب مرد تلقی و تلاش بر قرار دادن حقوق کاملا مساوی در فعالیّت های اجتماعی و اقتصادی و سیاسی و... با ردّ نظر اسلام در مقام والای زن و جایگاه اجتماعی زن دارند و احزاب سیاسی جریان اصلاحات متصّل به دشمنان اسلام، اصرار به سهم خواهی زنان از مناصب کلان مدیریّت دولتی داشته و با ادعای خلاف واقع خواسته خود از طرف جامعه زنان ایران، بدون توجّه به فرهنگ اسلام و ایران با مغایرت افکار فمینیستی با اصول و فروع اسلام و فرهنگ اصیل ایرانی، در دولت دوازدهم نیز دنبال احقاق حق زنان می گردند!!
امّا حقوق زن مسلمان ایرانی نه به وزیر و وکیل مجلس شدن اعاده می شود و نه مشابه مرد شدن و ورود به همه گونه عرصه ای حتی مشاغل مردانه، بلکه تنزل مقام والای زن و شخصیّت انسانی وی را در پی داشته و خواهد داشت. ذلّت زن روزی هست که مشابه مرد شده و برخلاف فطرت خود در جامعه ظاهر شود. 
اسلام با فعالیّت اجتماعی و سیاسی و علمی و... زن در جامعه مخالف نیست، بلکه با فساد جنسی و اخلاقی و آلوده نمودن روابط انسانی زن و مرد مسلمان به التذاذ جنسی دائمی و تنزّل دادن زن به کالای مصرفی ارزان قیمت قابل دسترسی برهمه مردان در جامعه، مخالف هست که نظام جمهوری اسلامی ایران نیز در تبعیّت از همین دیدگاه اسلام، در صدد تأمین جایگاه واقعی زن و احقاق حقوق وی در قانون اساسی معیّن نموده است. 
خداوند حکیم در آیات متعدد و در آیه 97 سوره نحل، عمل صالح و حیات طیّبه را بر انسان در قالب  زن و مرد نسبت داده و هیچ گونه تبعیضی در آثار اعمال زن و مرد مؤمن قرار نداده است: "وَ مَنْ عَمِلَ صالحاً مِنْ ذَکَرٍ اَوْ اُنْثى وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیاةً طَیِّبَةً" 
"هر کس از مرد و زن عمل نیکى انجام دهد در حالی که ایمان به خدا دارد، ما او را در زندگانى خوش و با سعادت زنده مى‏ گردانیم"
آیات وجوب حجاب بر زن، در راستای حفظ و دفاع از شأن و مقام والای انسانی زن که ناموس خداست، جهت حضور فعّال در اجتماع و ایجاد محیط مناسب و تنظیم روابط زن و مرد در توان برقراری روابط انسانی عاری از حاکمیّت غرایز جنسی و خودنمایی در جامعه، و تضمین بسترمناسب رشد و تعالی و امکان فعالیّت های زن در چارچوپ موازین اسلام آمده است.
 حکمت وجوب حجاب بر زن، ناظر بر فعالیّت های اجتماعی بیرون از منزل می باشد، والا چندین آیه در وجوب حجاب از چند مرد مرتبط با زن در محدوده خانواده بی معنا می نماید.
زن در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
"در ایجاد بنیادهای اجتماعی اسلامی، نیروهای انسانی که تاکنون در خدمت استثمار همه جانبه خارجی بودند هویت اصلی و حقوق انسانی خود را باز می یابند و در این بازیابی طبیعی است که زنان به دلیل ستم بیشتری که تاکنون از نظام طاغوتی متحمل شده اند، استیفای حقوق آنان بیشتر خواهد بود. خانواده واحد بنیادین جامعه و کانون اصلی رشد و تعالی انسان است و توافق عقیدتی و آرمانی در تشکیل خانواده که زمینه ساز اصلی حرکت تکاملی و رشد یابنده انسان است اصل اساسی بوده و فراهم کردن امکانات جهت نیل به این مقصود از وظایف حکومت اسلامی است. زن در چنین برداشتی از واحد خانواده، ازحالت (شیء بودن) و یا (ابزار کار بودن) در خدمت اشاعه مصرف زدگی و استثمار، خارج شده و ضمن بازیافتن وظیفه خطیر و پر ارج مادری در پرورش انسان های مکتبی پیش آهنگ خود همرزم مردان در میدا ن های فعّال حیات می باشد و در نتیجه پذیرای مسؤولیتی خطیرتر و در دیدگاه اسلامی برخوردار از ارزش و کرامتی والاتر خواهد بود."
همچنین، نظام جمهوری اسلامی ایران، در اصل‏ بیست و یکم قانون اساسی، در اصلی جداگانه، دولت را موظّف به انجام اموری در جهت استیفای حقوق زن با قید رعایت موازین شرعی نموده است:
"دولت‏ موظف‏ است‏ حقوق‏ زن‏ را در تمام‏ جهات‏ با رعایت‏ موازین‏ اسلامی‏ تضمین‏ نماید و امور زیر را انجام‏ دهد:
‎‎‎‎‎‎1 - ایجاد زمینه‏ های‏ مساعد برای‏ رشد شخصیّت‏ زن‏ و احیاء حقوق‏ مادی‏ ومعنوی‏ او.
‎‎‎‎‎‎2 - حمایت‏ مادران‏، بالخصوص‏ در دوران‏ بارداری‏ و حضانت‏ فرزند، و حمایت‏ از کودکان‏ بی‏ سرپرست‏.
‎‎‎‎‎‎3 - ایجاد دادگاه‏ صالح‏ برای‏ حفظ کیان‏ و بقای‏ خانواده.
‎‎‎‎‎‎4 - ایجاد بیمه‏ خاص‏ بیوگان‏ و زنان‏ سالخورده‏ و بی‏ سرپرست‏.
‎‎‎‎‎‎5 - اعطای‏ قیمومت‏ فرزندان‏ به‏ مادران‏ شایسته‏ در جهت‏ غبطه‏ آنها درصورت‏ نبودن‏ ولیّ‏ شرعی‏"
لذا، احقاق حقوق زن مسلمان ایرانی، وقتی است که با کپی برداری از فرهنگ غربی و کشاندن زن به ابتذال فرهنگی و اخلاقی با فعالیّت دوشادوش با مردان برای تحقق حقوق مساوی زن و مرد، زیر پای غرب زدگان ظاهرالصلاح  له  نشود.
احقاق حقوق زن، وقتی است که، با تصویب و اجرای پنهانی سند ننگین 2030 با اشاعه ابتذال و ولنگاری فرهنگی در جامعه، زن را کالای مصرفی بی ارزش و قابل دسترسی برهمگانی  نیانگاشته و زیر پای صاحب منصبان سیاست پیشه عافیت طلب پیاده نظام دشمنان اسلام له  نشود.
احقاق حقوق زن، وقتی اعاده می شود که معاونت امور زنان ریاست جمهوری نظام اسلامی!! اسامی زنان مطلقه زیر 25 سال را جهت کار!!!در آنتالیا! به سازمان بین الملل ندهد.
احقاق حقوق زن وقتی است که دولت یازدهم زمینه ساز و اشاعه دهنده ساپورت پوشی و برهنگی و تن نمایی زن مسلمان ایرانی نشود!
احقاق حقوق زن وقتی است که، دولت یازدهم بی حجابی و بدحجابی را اشاعه و موجب حذف دگمه های لباس برخی زنان بدحجاب و حذف تدریجی حجاب کامل چادر نشود، تا زن و مرد دوشادوش هم در خیابان و اداره و ... به جای کار و فعالیّت اقتصادی و علمی و اجتماعی و ... به یکدیگر مشغول نشوند! 
احقاق حقوق زن ایرانی وقتی اعاده می شود که دولت بر طبل اشاعه زمینه های فساد اخلاقی و اختلاط  و مشابه شدن با مردان را از اهداف بلندمدت و کوتاه مدت تعیین شده توسط دوستان خارجی دشمن مردم ایران، نکوبد و وزیر و وکیل شدن زن را جزو حقوق مسلم زن ننمایاند.
احقاق حقوق زن مسلمان ایرانی وقتی اعاده می شود، که دولت به جای بسترسازی در سستی بنیان خانواده و افزایش طلاق و کاهش ازدواج، به جهت همکاری دوشادوش زن و مرد در یک محیط، اصالت و حرمت خانواده را عملا پذیرفته و مانع هرگونه آسیب احتمالی به کیان خانواده در جامعه شود.  
 احقاق حقّ زن مسلمان ایرانی، وقتی اعاده می شود که، نمایش و تبلیغ جنسیّت زن موضوع اصلی فیلم ها و برنامه های آشپزی و کودک و گفتگو و... حتّی در قالب چادر نشود، که در دولت یازدهم صدا و سیما نیز میلی شده، و جلوه گری زن، موضوع اصلی و برجسته اکثر برنامه ها و سریال و... شده و حرکات و لحن صحبت غیرشرعی و لباس وآرایش خیلی غلیظ و ... فریاد جلب توجه و موجب نگاه حرام و مشغولیّت فکر بیننده مرد به جذابیّت جنسی زن نشود. 
دولت ها در نظام جمهوری اسلامی ایران، موظف به رعایت موازین شرعی و فرهنگ اصیل ایرانی و ملزم به خودداری از رسوخ افکار بیگانگان معاند با اسلام در ارکان دولت و جامعه می باشند. 
در فرهنگ اسلام و ایران، زن حرمت دارد و چادر زن مقدس، لذا، احقاق حقّ زن مسلمان ایرانی، وقتی اعاده می شود که بتواند در خانه و خانواده و جامعه و رسانه ملی و... مسلمان و ایرانی بماند، و ناموس مردم در کوچه و خیابان و اداره و... به حراج گذاشته نشود.
قطعا در صورت تداوم وضعیّت موجود دولت یازدهم دراشاعه افکار فمینیستی بیگانگان، و اصرار برخی غرب زده خودباخته کوته فکر بی بصیرت و تکرارادعای درخواست و سهم خواهی از طرف جامعه زنان ایران در دولت دوازدهم، متدیّنین و زنان و مردان غیور به وظیفه خود عمل خواهند نمود.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۰۶
منصوره وطنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی